2020-04-07 09:25

Cristina Ţopescu a fost INCINERATĂ astăzi. Ce se va întâmpla cu cenuşa jurnalistei

 |  17:42
Cristina Ţopescu a fost INCINERATĂ astăzi. Ce se va întâmpla cu cenuşa jurnalistei

Cristina Ţopescu a fost incinerată astăzi, la Crematoriul din Vitan Bârzești, urmând ca cenuşa să fie depusă în cavoul familiei, de la Cimitirul Bellu, alături de mormântul tatălui său, Cristian Ţopescu. Deşi Biserica Ortodoxă a transmis că nu se poate face o slujbă de înmormântare celor care aleg să fie incineraţi, la căpătâiul Cristinei Ţopescu a fost, totuşi, un preot, care s-a rugat pentru sufleul ei, înainte de incinerare.

“Dumnezeu a luat-o la el pentru bunătatea ei”, spun cu ochii în lacrimi prietenii și apropiații Cristinei Țopescu, plecată prea devreme dintre noi.

Familia Cristinei Țopescu a făcut declarații exclusive, la „Agenția VIP”, despre zvonurile legate de incinerarea jurnalistei. Rudele fostei prezentatoare a dezmințit zvonul conform căruia ar fi fost șocați să afle despre incinerare și au ținut să precizeze că aceasta a fost dorința Cristinei Țopescu, exprimată nu doar o dată. „Aceasta a fost dorința ei, exprimată în mai multe rânduri familiei”, a declarat familia jurnalistei, potrivit lui Cristi Brancu.

„Dacă dorința ei a fost să fie incinerată, atunci să fie respectat și mi se pare normal. Toată lumea care o cunoștea ştia că asta dorește.”, a spus şi medicul Monica Pop.

Rodica Țopescu, mama Cristinei, a scris pe coroană un mesaj trist, care reflectă durerea din sufletul femeii după pierderea suferită. "Iubirea vieții mele, mămica", a scris Rodica Țopescu pe coroana adusă la capelă.

Au trimis coroane de flori șeful statului, colegi din Ministerul Sănătății, dar și Familia Regală a României, care i-a acordat Cristinei Țopescu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, după ce jurnalista a realizat un film documentar despre Familia Regală.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, la sfârșitul anului 2019 şi a fost descoperită fără suflare pe 12 ianuarie, în propria locuinţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine