2019-08-17 15:53

CTP a RĂBUFNIT: ”Demisiile - niște HOITURI aruncate din balcon!”

 |  21:54
CTP a RĂBUFNIT: ”Demisiile - niște HOITURI aruncate din balcon!”

Nicolae Moga, care și-a anunțat marți demisia din fruntea Ministerului de Interne, dă bir cu fugiții după ce a dat de greu, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Întrebarea nu e de ce a demisionat, ci de ce a fost numit în funcție acest domn. Chiar dacă a fost parașutat acolo de d-na Dăncilă și de PSD, ar fi trebuit în condițiile de față să încerce să rezolve câte ceva, nu să plece în felul acesta. Bineînțeles că arată ca o fugă, e un bir cu fugiții și care pune încă o bombă pe coliva instituțiilor statului român”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„A dat de greu și și-a spus: de ce să încasez eu acum, să pierd politic, că mai am niște planuri, niște perspective, ia să fug eu din funcție. Accepți să fii numit fără să te recomande nimic, poate doar legăturile cu mafia din Constanța, cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, după care dai bir cu fugiții. E genul de ins tipic numit politic într-o funcție operațională extrem de grea, cum e cea de ministru de Interne, nu poți să fii impostor, nu pentru multă vreme, chiar dacă te susține partidul.

Că vin afacerile interne peste tine și se vede clar din ce pastă ești făcut”, a continuat gazetarul.

„Toate aceste demisii și demiteri nu rezolvă nimic. Sunt niște hoituri aruncate din balon de actuala putere, ca să nu piardă înălțime”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Întrebat cine mai dă socoteală dacă pică șefii instituțiilor, gazetarul a răspuns:

„Nimeni. Asta e strategia partidului, a puterii și a instituțiilor pe care le controlează, să plece diverși indivizi, fie să fie dați afară pe loc și absurd”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
01 Aug 2019

bai ziarist de balaceanca Esti mereu in sevraj Siktir scarbosenie !
ANONYMOUS
07 Aug 2019

Ce mutra de speriat are acest individ de intarcat copii si cacarau al natiunii romane !!!!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Despre Charlie Hebdo şi corectitudinea politică Măcelul din redacţia săptămânalului francez „Charlie Hebdo” se poate repeta oricând, oriunde în Europa? Oho, cu vârf şi îndesat! Mulţi se întreabă ce e de făcut. Nimic mai mult decât întoarcerea la valorile creştine pe care a fost construită civilizaţia europeană. În numele “corectitudinii politice” acestea au fost abandonate, mai bine zis prigonite, de ani buni. În Europa dacă atragi atenţia asupra faptului că uşor-uşor, cu metodă, ne încalecă islamul eşti imediat etichetat rasist, xenofob şi, nu de puţine ori, fascist. Agresivitatea propăvăduitorilor nenorocitei de “corectitudini politice” ne-a transformat pe mulţi în laşi sau în paria ai societăţii
08 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray