2020-04-08 09:24

CTP pune DIAGNOSTICUL politicii actuale: ”O baltă plină de MORMOLOCI. Am nostalgia lui Dragnea!”

 |  23:27
CTP pune DIAGNOSTICUL politicii actuale: ”O baltă plină de MORMOLOCI. Am nostalgia lui Dragnea!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că actuala luptă politică poate fi comparată cu „un ciopor de maimuțe care sar dintr-un copac în altul apucând din zbor câte o liană” sau cu o „baltă plină cu mormoloci care forfotesc la apă mică”.

„Nu am întâlnit niciodată un nivel politic atât de jos, de slab și de confuz, încât aproape că nu mai are legătură cu politica. Am nostalgia lui Dragnea. Dragnea era un scelerat, dar punea niște probeme fundamentale – problema independenței justiției, a României în raport cu UE, acolo a fost o luptă dură, dar o luptă politică, de un anume nivel, care a și adus la urne atâția cetățeni la alegerile europarlamentare, neașteptat de mulți.

Parametrul care mă îngrijorează cel mai mult, dincolo de aceste vânzoleli, este numărul mic de cetățeni din diaspora care s-au înscris pentru vot în avans - acum a prelungit, înțeleg, premierul Dăncilă până pe 15 septembrie. Vom avea o prezență la vot în această toamnă mult mai mică decât la europarlamentare”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Motivul, în opinia sa, este că „întreg peisajul politic e plin de nulități și cel mult mediocrități”.

„E înjositor din punct de vedere intelectual și moral să comentezi astfel de mișcări. Asta e politică? Cum să comentezi această foșgăială? Încerc totuși să găsesc un principu ordonator al acestui haosmos al politicii de toamnă. Ce-i mână în luptă? Care e motorașul acestor inși pe care îi vedem mișcându-se ca în desene animate? Ce vor ei de fapt? Sigur, banii, poziția, dar e mai mult decât atât. Vor titluri, acesta este principiul ordonator al acestei forfote”, a spus Cristian Tudor Popescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12

In legatura cu acest articol...

Meleșcanu, un nou CROȘEU pentru Tăriceanu: ”Voi vota cu Viorica Dăncilă la prezidențiale”

SCANDALUL din ALDE continuă: Grațiela Gavrilescu, susținută de organizație ÎN CIUDA lui Tăriceanu

Dăncilă îi dă REPLICA președintelui: ”S-a întors împotriva poporului”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BONTON
13 Sep 2019

Exact asa este si presa ,massmedia in general ,iar tu esti capul sceleratilor si al dementilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine