2020-04-07 10:46

Culmea economiei. Clienţii ştrandurilor din Viena, rugaţi să nu mai înghită apă

 |  18:50
Culmea economiei. Clienţii ştrandurilor din Viena, rugaţi să nu mai înghită apă

Într-o încercare de a economisi bani, un consilier localaustriac le-a cerut înotătorilor care utilizează piscinele publice să nu maiînghită apă. Conformunui sondaj comandat de managerii celor 18 ştranduri din Viena, înotătorii“beau” aproximativ 5.000 de litri de apă cu clor pe zi.

Oficialulvienez Martin Kotinskz a spus că “foarte multă apă este pierdută de fiecare datăcând cineva foloseşte piscina şi acea apă trebuie înlocuită”. Acesta a indicatcă, pe lângă apa ce necesită înlocuită, autorităţile trebuie să cheltuiască 30de euro pe clor.

Consiliulaustriac i-a atenţionat şi pe oamenii care poartă pantaloni scurţi când intrăîn piscină, risipind apa. Testele arată ca un purtător de pantaloni scurţi vascoate din piscină aproape 2,5 litri de apă care rămâne îmbibată în costumul debaie când acesta iese din piscină. Potrivit lui Martin Kotinskz, multă apă dinbazine se pierde cu fiecare intrare şi ieşire a unei persoane. “Asta înseamnăcă pentru fiecare 1.000 de vizitatori, noi pierdem 2.500 de litri de apă”.

Acestemăsuri au venit în urma aglomerării piscinelor din Viena, Austria fiindafectată de caniculă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine