2019-10-17 11:56

Cum a ajuns un ieșean să fie CONDAMNAT din cauza Facebook

 |  19:32
Cum a ajuns un ieșean să fie CONDAMNAT din cauza Facebook

O poveste de iubire între doi studenţi de la Iaşi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crimă Organizată. Ca să găsescă dovezi despre infidelităţile iubitei, tânărul gelos i-a accesat contul de pe o reţea de socializare. Furioasă, fata l-a reclamat pentru infracţiuni informatice.

Totul a început in primăvara anului 2017 de la bănuială bărbatului că iubita sa îl înșeală. Cei doi au avut o relație vreme de trei ani până când tânărul a plecat la muncă în alt județ. Fiindcă relația la distanta nu prea mergea, tânăra a cerut o pauză. Se pare că în acest timp fata îl înșela pe bărbat și acesta deja intrase la bănuieli.

Mânat de gelozie si având parolele acesteia a intrat pe contul de Facebook al tinerei unde a descoperit că iubita sa discuta cu un alt bărbat și chiar îi trimitea și poze deocheate acestuia.

Când fata și-a dat seama că este spionată de cel care i-au fost iubit ani de zile a mers la DIICOT și a făcut o plângere. Astfel acesta a ajuns sa fie urmărit penal pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Ulterior se pare că cei doi s-au împăcat iar tânăra și-a retras plângerea, era însă deja prea târziu fiindcă dosarul era pe masa judecătorilor.

Bărbatul care a intrat pe contul de Facebook al iubitei a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare și are de executat 60 de ore de munca în folosul comunității


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray