2019-10-14 16:19

Cum a reacționat Gigi Becali după CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea

 |  19:38
Cum a reacționat Gigi Becali după CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea

Gigi Becali a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că s-a bucurat în momentul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, pentru că “a distrus ţara”.

Becali, finanţator al echipei de fotbal FCSB, a făcut afirmaţia în contextul în care şi-ar dori să ajungă la o înţelegere cu ministrul apărării în ceea ce priveşte marca Steaua, deţinută acum de CSA Steaua.

“Noi o să câştigăm marca Steaua în instanţă, se face revizuire, am anulat alea patru şi o să câştigăm numele de Steaua. O să câştigăm numele şi o să înregistrăm la Registrul Comerţului. Pe înţelegere nu ai cu cine să te înţelegi. Numai singurul lucru să vină un ministru de armată care să nu permită mizeria asta. Şi să mi le dea pe toate înapoi, asta e posibil. Cu bună credinţă şi cu pace, pentru că pe războaie le voi câştiga. Dacă nu poţi să faci fotbal profesionist, de ce nu îl laşi pe Becali, ai ceva la cap spart? Dar trebuie să fie ministru de apărare bărbat şi dacă vine PNL-ul la putere poate găsim. Şi acum este posibil, pentru că a plecat ăla. Eu m-am spovedit pentru că m-am bucurat de Dragnea. M-am bucurat pentru că am salvat ţara asta. Scopul meu a fost să scăpăm de el pentru că distruge ţara, şi a distrus-o. Mie nu îmi pare bine că e la puşcărie, dar îmi pare bine că a scăpat ţara de el, nu că e el la puşcărie”, a declarat Becali, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Priveghiul lui Dan Voiculescu cu Mircea Badea, băiatul de la ora 5 Dan Voiculescu a fost un cetăţean pe care ţara nu mai putea să-l încapă. Securist, turnător, şantajist, manglitor din avuţia naţională, spălător de bani, de minţi proaste şi cadavre politice, patron de antene şi multe cele, tată, bunic, autor de cărţi, cadru didactic etc. etc, îi plăcea să i se spună Dom’ Profesor. De vineri, nu mai e printre noi
10 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray