2019-10-15 16:50

Cum i-au bătut milițienii pe toți călătorii dintr-un troleibuz

 |  09:42
Cum i-au bătut milițienii pe toți călătorii dintr-un troleibuz

Un fost ofițer de Miliție s-a confesat postului Prolex TV, al Sindicatului Polițiștilor, confirmând că, înainte de 1989, se foloseau metode „speciale” pentru prinderea și interogarea infractorilor de drept comun. Una dintre secvențele descrise de Constantin Șelaru, care a activat la Serviciul Judiciar al Direcţiei Generale de Miliţie a Municipiului Bucureşti, pare desprinsă dintr-un film din seria „BD”: ca să prindă câțiva hoți de buzunare, o trupă de milițieni i-au luat la bătaie și pe călătorii troleibuzului în care se aflau aceștia.

„Pe stradă, eram care pe care cu hoţii, ne băteam corp la corp. Şi erau multe de-astea, nu erau puţine”, spune Șelaru.

Brigada Volantă se ocupa de prinderea în flagrant a hoţilor din buzunare. Urmărind un individ bănuit de mai multe infracțiuni și având reputația de a fi violent, milițienii Brigăzii Volante l-au încolțit taman într-un troleibuz. Mai exact, în troleibuzul 87, care circula mereu foarte aglomerat.

„Erau vreo cinci - şase inşi, era şi o femeie cu ei. Era o aglomeraţie, abia ne vedeam între noi. La un moment dat au furat de la cineva şi au început să dea portofelul de la unul la altul. Atunci am intervenit şi s-a încins o bătălie în troleibuz, chiar în dreptul «borcanului» miliţianului de lângă Intercontinental”, povesteşte Şelaru. Șoferul a oprit troleibuzul și s-a încins o bătaie generalizată pe trotuar, milițienii împărțind cu dărnicie pumni, picioare și bastoane tuturor celor pe care îi dădeau jos din troleibuz, nefiind siguri care sunt infractorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray