2020-05-25 08:38

Cum poți să ai WhatsApp și pe computer

 |  17:12
Cum poți să ai WhatsApp și pe computer

Un miliard de persoane folosesc aplicatia WhatsApp in fiecare zi, iar una din cerintele acestui numar mare de utilizatori a fost dintotdeauna posibilitatea descarcarii aplicatiei pe computerul personal. Acest lucru a devenit posibil. Iata pasii necesari pentru a te bucura de conversatiile tale pe propriul tau laptop.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina oficiala WhatsApp si sa dai click pe chenarul verde pe care scrie „Descarcati WhatsApp”.

O sa iti apara o fereastra care te va intreba daca vrei sa iti instalezi aplicatia pe computer. Da click pe „Run” si apoi „Next” de fiecare data cand apare o noua fereastra. La final, te vei bucura din plin de conversatiile cu cei dragi in mod gratuit. Dupa ce ti-ai instalat aplicatia pe computer, da un restart calculatorului tau.

Aplicatia este compatibila doar cu Windows 8 sau mai mare ori Mac Os 10.9. sau o varianta superioara a acestuia. Atunci cand iti descarci aplicatia pe computer, trebuie sa scanezi codul QR al telefonului tau mobil. Pastreaza tot timpul telefonul aproape, conectat la o retea WiFi pentru a salva datele pe care le contine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine