2020-08-15 23:17

Cum se face de râs Ministrul Tineretului și Sporturilor după meciul România-Germania

 |  23:52
Cum se face de râs Ministrul Tineretului și Sporturilor după meciul România-Germania

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Bogdan Matei, pare să nu ştie nici măcar în ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania, cine e căpitanul acestei echipe-revelaţie. A auzit, ca şi restul europenilor, de Ianis Hagi.

”Întrebare: Știti cine este căpitanul naționale de tineret?

Bogdan Matei, ministrul Sporturilor: Am spus-o și am întrebat în momentul în care am fost întrebat ce jucător prefer, răspunsul meu a fost unul singur: Ianis Hagi. Nimeni altcineva nu mă interesează și rămân cu aceeași părere. Ianis Hagi este jucătorul meu numărul 1 preferat.

Întrebare: Acum știți cine e Ionuț Radu?

Bogdan Matei, ministrul Sporturilor: Sigur. Acum două luni nu știam și le urez succes. Sunt convins că vor face o figură foarte frumoasă” a declarat ministrul la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BETON
28 Iun 2019

Acest ministru nu stie nimic de echipa de tineret.Este destul de grav ,dar cred ca mai grav este ca un sef de stat nu stie ca echipa de tineret a pierdut iar tu o feliciti ca a pierdut Nu este prima data cand un asemenea individ este pe deandoaseleaEl felicita gorilele care aruncau cu garduri in jandarmi Este un homalau curdefer scarbos Bleah !Scarbosenie homo!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz