2020-07-09 04:48

Cum vor arăta Dacia Logan și Dacia Logan MCV

 |  19:48
Cum vor arăta Dacia Logan și Dacia Logan MCV

Cele două mașini Dacia se pare că vor avea parte de câteva schimbări importante în ceea ce privește design-ul, anunță Playtech.ro.

La Salonul Auto de la Paris, care va fi organizat în luna octombrie, am putea vedea două noi mașini interesante de la Dacia. Producătorul român a lansat de curând prima cutie automată din istoria mărcii, denumită Easy-R, iar acum, conform celor mai noi imagini apărute în mediul online, ar putea implementa un facelift în cazul modelelor Logan şi Logan MCV.

În ceea ce privește partea frontală, producătorii se pare că au decis, într-un final, să împrumute grila frontală de la modelul Duster. Mai mult decât atât, acoperirea carcaselor oglinzilor cu material de camuflaj ar putea sugera introducerea unor lămpi de semnal în acele locuri. Mai este menționat, de asemenea, faptul că volanul ar putea fi redesenat și că am putea vedea detalii ornamentale din plastic lucios pentru consola centrală.

Auto Bild susține că viitoarea generație de autovehicule Dacia Duster va aduce o creștere la capitolul dimensiuni, urmând a avea o lungime de aproximativ 4,5 metri. Din câte se pare, se va adopta o platformă nouă, deja existentă în grupul Renault-Nissan, care va reduce masa totală a mașinii și care promite o rezistență îmbunătățită. În dreptul motorizărilor, unele zvonuri spun că vom vedea propulsoare noi, turbo, care promit performanțe mult mai bune. O cutie automată ar fi luată în calcul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-17

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz