2020-04-04 16:05

De teama coronavirusului, Papa Francisc își SUSPENDĂ activitățile în public

 |  18:51
De teama coronavirusului, Papa Francisc își SUSPENDĂ activitățile în public

Papa Francisc îşi suspendă apariţiile în public de teama coronavirusului, astfel că el nu va apărea la slujba de duminică de la Vatican, dar va lua legătura cu credincioşii prin intermediul unei legături video, anunţă Vaticanul.

Participarea Papei la slujbe a fost anulată până pe 15 martie, şi după ce un oficial de la Vatican a fost plasat în carantină, chiar dacă nu manifesta simptome de Covid-19, pentru că a intrat în contact cu preotul catolic infectat cu coronavirus.

În plus, Vaticanul insistă asupra faptului că Francisc suferă de o simplă răceală şi nu este vorba despre noul coronavirus, însă el se tratează şi în prezent.

Potrivit textului dat publicităţii de Vatican, aceste măsuri au fost luate pentru a ”evita riscul răspândirii Covid-19 într-o adunare publică”.

Papa Francisc, în vârstă de 83 de ani, are o stare de sănătate bună, dar în tinereţe a pierdut o parte dintr-un plămân în urma unei afecţiuni respiratorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-07Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
07 Mar 2020

pai riscul e de fapt pentru adunarile publice cu multi oameni.Daca unul singur are virus o sa imbolnaveasca o gramada de vecini,nu e vorba despre papa.La fel se poate intampla si la discoteca sau la alte evenimente cu public,sau de exemplu la transportul in comun,la metrouri,trenuri.Singura salvare e vremea calda care distruge virusul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine