2020-08-10 22:42

DE TOT RÂSUL: Un bărbat a sunat la 112 ca să fie plimbat cu IZOLETA. Ce a urmat

 |  16:55
DE TOT RÂSUL: Un bărbat a sunat la 112 ca să fie plimbat cu IZOLETA. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Crainimăt, județul Bistrița-Năsăud, a fost amendat cu 5000 de lei, după ce a sunat la 112 și a anunțat că are coronavirus pentru a vedea cum e să te plimbi cu izoleta.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, în satul Crainimăt din comuna Șieu-Măgheruș din județul Bistrița-Năsăud.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a sunat la 112 și a anunțat o altă identitate, iar apoi a explicat că a venit din Italia și are simptome specifice infectării cu coronavirus.

Autoritățile au intrat în alertă, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical pregătit să îl preia pe bărbatul posibil infectat cu coronavirus.

În momentul în care au ajuns la locul intervenției, medicii au descoperit că totul a fost o farsă.

"Pe 15 martie, în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani din Crainimăt, afirmă că e întors din nordul Italiei și prezintă simptome precum febră, tuse și deficit respiratoriu. Un echipaj B2 din substația Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecție adecvate (echipament complet de protecție biologică).

La fața locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliției. Agenții de Poliție s-au deplasat la fața locului și au sancționat persoana cu o amendă de 5000 de lei", se arată într-o informare emisă de Prefectura Bistrița-Năsăud.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz