2020-01-28 21:10

Decizia de ultimă oră a aplicaţiei de mesagerie pentru telefonul mobil WhatsApp

 |  14:51
Decizia de ultimă oră a aplicaţiei de mesagerie pentru telefonul mobil WhatsApp

Aplicaţia de mesagerie pentru telefonul mobil WhatsApp va renunța la abonamentul anual de un dolar, potrivit unui anunţ făcut de co-fondatorul aplicației Jan Koum, informează Wall Street Journal, citat de Agerpres. În urma acestei decizii, WhatsApp va explora alte modalități pentru a permite companiilor să interacționeze cu utilizatorii pentru a recupera veniturile pierdute.

Până în prezent, aplicaţia WhatsApp era folosită gratuit timp de un an, după care utilizatorii trebuiau să plătească un abonament de 99 de cenți pe an.

'Am descoperit că această abordare nu funcționează prea bine în multe țări și nu dorim ca oamenii să creadă că legătura lor cu lumea va fi tăiată', a afirmat Jan Koum la conferința Digital Life Design organizată la Munchen.

Acesta a mai spus că mulți utilizatori de WhatsApp nu au un card de debit sau de credit care să le permită să plătească pentru acest serviciu, motiv pentru care WhatsApp va începe să elimine abonamentul din diferite versiuni ale aplicației în următoarele săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine