2019-10-21 13:00

DECIZIE. Sute de milioane de utilizatori ai WHATSAPP vor fi afectaţi

 |  15:03
DECIZIE. Sute de milioane de utilizatori ai WHATSAPP vor fi afectaţi

WhatsApp anunţă că limitează începând de luni transferul unui mesaj la maximum cinci destinatari. Modificarea vine pentru a combate "dezinformarea şi zvonurile", scrie Mediafax.

"Impunem o limită de cinci mesaje, la nivel global, începând de astăzi", a declarat Victoria Grand, vicepreşedinte pe comunicare al companiei, într-un eveniment organizat la Jakarta, Indonezia.

Utilizatorii de telefoane cu sisteme Android vor fi primii notificaţi, fiind urmaţi de cei care deţin dispozitive Apple.

De unde a plecat totul

WhatsApp a decis, în august 2018, să impună o limită de 20 de destinatari (persoane şi grupuri) pentru transferul mesajelor. Limita de cinci destinatari se extinde la nivel mondial după ce decizia a fost impusă iniţial doar în India, în iulie 2018, după propagarea unor zvonuri care au avut ca rezultat mai multe crime. Compania care deţine WhatsApp, ce are aproximativ 1,5 miliarde de utilizatori, încearcă să găsească soluţii pentru a împiedica utilizarea platformei cu scopul de a dezinforma, după ce aceasta a fost folosită pentru a răspândi ştiri fase, fotografii modificate, înregistrări video fără context şi farse audio. Platforma online nu este dotată cu un sistem de monitorizare a acestor incidente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray