2019-10-18 04:30

Demi Moore se pregăteşte de sfârşitul lumii

 |  13:19
Demi Moore se pregăteşte de sfârşitul lumii

Actorii americaniAshton Kutcher şi Demi Moore ţin, o dată pe an, o dietă de dezintoxicare pentrua-şi pregăti organismul să poată supravieţui cu mai puţină hrană, potrivitcontactmusic.com.

Actorulse teme că sfârşitul lumii este aproape, aşa că face tot ceea ce poate pentruca el şi soţia sa să supravieţuiască cu cât mai puţină hrană posibil.

Astfel, cele douăstaruri s-au decis să adopte o dată pe an, timp de zece zile, o dietăalimentară compusă din apă, sirop de arţar, piper roşu şi suc de lămâie.

"Dacă treaba seîntâmplă (sfârşitul lumii, n.r.), aş fi mai liniştit să ştiu că pot trăi numaicu apă şi sirop timp de câteva săptămâni", a declarat el pentru revistaMen's Fitness.

Moore şi Kutcher au ţinut pentru prima dată aceastăcură la începutul lui 2010 şi au postat pe Twitter câteva informaţii despreacest program. Actorul scria: "După câteva ore de dietă.. vreau ofriptură, o bere. Treaba asta o să fie dură".

Demi Moore, care ainsistat că ţine dieta din motive de sănătate, a adăugat: "A doua zi estemai bine decât în prima. Vă voi anunţa când ajung în ziua a patra".

Cuplul a reuşit săţină dieta până la capăt.

Ashton Kutcher, învârstă de 31 de ani, starul serialului "That 70's Show" şiprezentatorul şi producătorul emisiunii TV "Punk'd", este, din 2005,soţul actriţei Demi Moore, în vârstă de 47 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray