2020-01-27 10:56

Despre contra-manipulare. Cum să întoarcem mesajele subliminale în favoarea noastră?

 |  15:39
Despre contra-manipulare. Cum să întoarcem mesajele subliminale în favoarea noastră?

Când auzim de mesaje subliminale, primul lucru la care ne gândim sunt reclamele de la TV, radio, cinema sau la banerele stradale şi automat le asociem cu dorinţa corporaţiilor de a ne “forţa” să cumpărăm din ce în ce mai mult, produsele lor. Specialiştii afirmă că din cauza folosirii de către marii publicitari a acestei tehnici de comunicare într-un scop nenatural, s-a indus o percepţie greşită asupra conceptului, şi anume că receptorul, cel care este ținta acestor mesaje, pierde controlul asupra sinelui şi este foarte uşor de manipulat.

Mesajul subliminal este acea informație care trece de filtrul minții conștiente și, fără a fi perceput de acesta, pătrunde la nivel de minte subconștientă, la nivel de crezuri, valori și dorințe. Acesta este principiul pe care se bazează toți cei care doresc să manipuleze clientul în a alege un anumit produs.

„Ei bine, de ce să nu ne folosim exact de același principiu, dar de data asta în mod conștient? Putem să ne „manipulăm” singuri și să lucrăm cu subconștientul nostru folosind o tehnică extrem de simplă și de eficientă care ne permite să lucrăm la nivel subliminal, pentru a obține exact ce ne dorim. Terapia Subliminală este una dintre tehnicile cele mai eficiente şi mai uşor de realizat, care se foloseşte la descoperirea acelor aspecte din noi care generează dizarmonie. Odată descoperite, acestea sunt recondiționate pentru a ne ajuta să devenim mai puternici şi mai încrezători în forțele noastre”, afirmă Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Potrivit specialistului, în Terapia Subliminală se pleacă de la premisa că subconștientul nostru sau personalitatea noastră este alcătuită din aspecte sau părți, la fel cum o echipă este alcătuită din membri săi. Toate aceste părți sunt centralizate și conectate la o parte centrală. Rolul unui specialist într-o astfel de tehnică terapeutică este să se conecteze la această parte centrală şi să îl ajute pe client să îşi angajeze inconştientul pentru a descoperi cauzele problemelor, indiferent că sunt de ordin fizic, emoţional, intelectual sau comportamental, pentru ca apoi să le rezolve, prin re-cadrare şi re-condiţionare. De asemenea, Eugen Popa afirmă că Terapia Subliminală este foarte ușor de utilizat de oricine, fie în scopul dezvoltării personale, cât și ca metodă terapeutică.

„Procesul este unul foarte simplu și odată învățat poate fi aplicat ori de câte ori dorim, fie cu ajutorul unui specialist sau autogen, de noi înșine. Acest lucru implică un proces simplu de vizualizare și imaginativ care permite comunicare directă cu nivelul subconștient al minții noastre. În același timp, ne putem folosi de această tehnică pentru a ne ecrana și proteja de multitudinea de mesaje subliminale cu care suntem bombardați în fiecare zi, astfel încât să putem, în sfârșit, să gândim liber și să facem alegeri conștiente, congruente cu valorile și crezurile noastre profunde”, explică Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză

Despre contra-manipulare. Cum să întoarcem mesajele subliminale în favoarea noastră?
zoom

Puterea Minții

Pentru a elucida adevăratul sens şi scop al Terapiei Subliminale ca proces terapeutic și pentru a populariza cât mai mult această știință și artă terapeutică și de dezvoltare personală, Asociaţia Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Succes Training, a lansat proiectul „Puterea Minții”, adresat atât formării viitorilor specialişti în domeniu, cât şi publicului larg. Acest proiect conține o colecție selectă de programe specializate de formare în tehnici inovatoare de lucru cu forța extraordinară a subconștientului cum ar fi Terapia Resurselor, Terapia Subliminală sau Trainingul Profesional de Hipnoză. Puteți afla mai multe informații despre Terapia Subliminală de pe pagina sa de prezentare: http://www.prosuccesstraining.ro/product/formare-terapia-subliminala/

Despre contra-manipulare. Cum să întoarcem mesajele subliminale în favoarea noastră?
zoom

Eugen Popa

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România şi preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate). A susţinut conferinţe, traininguri şi workshop-uri în Thailanda, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Turcia, Grecia, Anglia, Germania etc., la care au participat mii de oameni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Apr 2016

TEHNOLOGIA ESTE BRITANICA SI ESTE FOLOSITA IN GENERAL PENTRU ASASINAREA INCOMOZILOR....CAM DE PESTE 50DE ANI...ARME CU ENERGIE DIRIJATA....VEZI PE INTERNET DOCTOR UN EXPERT CARE A LUCRAT LA ARMELE RESPECTIVE DE RAZBOI FOLOSITE IN PREZENT IN ROMANIA DE MOSSAD
CROCODILUL FLAMAND
18 Apr 2016

CROCODILUL FLAMAND
18 Apr 2016

DE CE PUII MEI STERGETI.....BARRY TROWER
CROCODILUL FLAMAND
18 Apr 2016

BARRY TROWER BARRY TROWER BARRY TROWER BARRY TROWER BARRY TROWER BARRY TROWER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine