2020-08-07 01:38

Doi coloşi AUTO s-au aliat pentru a dezvolta MOTOARE ELECTRICE

 |  14:49
Doi coloşi AUTO s-au aliat pentru a dezvolta MOTOARE ELECTRICE

Doi coloşi auto s-au aliat pentru a dezvolta împreună motoare electrice, transmisii şi alte piese electronice de putere. Alianţa dintre BMW şi Jaguar Land Rover este menită să micşoreze costurile de producţie a maşinilor electrice.

Reprezentanţii celor doi mari constructori mondiali au declarat că astfel vor economisi costuri prin dezvoltarea, planificarea producţiei şi achiziţionarea în comun a componentelor maşinilor electrice. Ambele companii vor produce motoare electrice în propriile fabrici de producţie. Alianţa-BMW Jaguar Land Rover apare ca un rival al parteneriatului FiatChrysler şi Renault care au creat o alianţă în valoare de 35 de miliarde de dolari.

"Împreună, avem posibilitatea de a satisface mai eficient nevoile clienţilor prin reducerea timpului de dezvoltare cât şi de lansare pe piaţă a vehiculelor si a tehnologiilor de ultima ora", a spus Klaus Froehlich, membru din consiliului BMW, scrie agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Ambii producători reacţionează astfel în urma presiunilor de a lansa vehicule cu emisii zero pentru a respecta regulile stricte de combatere a poluării. Totodată, producătorii se străduiesc să menţină marjele de profit impuse de costurile tot mai crescute ale producţiei de maşini electrice şi autonome.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz