2020-08-05 14:45

Duff McKagan revine la Guns N Roses

 |  12:47
Duff McKagan revine la Guns N Roses

Duff McKagan revine în trupa Guns N' Roses şi îl va înlocui pe actualul basist al grupului american, Tommy Stinson, pentru o serie de concerte în America de Sud.

Într-un mesaj postat pe Twitter, luni, Duff spunea că se va alătura GN'R, însă mulţi dintre fanii lui au crezut că era vorba de o păcăleală de 1 aprilie, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Axl Rose a confirmat faptul că Duff McKagan va reveni într-adevăr pe scenă pentru cinci concerte, în timp ce el va pleca în turneu cu fosta lui formaţie, The Replacements, care s-a reunit de curând.

Tommy Stinson va cânta cu Guns N' Roses în debutul turneului sud-american, cu ocazia a două concerte în Brazilia, iar apoi locul său va fi luat de Duff McKagan pentru concertele din Argentina. Stinson va reveni în line up-ul trupei Guns N' Roses în luna mai.

Duff McKagan a spus: "E minunat că voi putea să cânt în acele concerte şi abia aştept să fiu alături de prietenii mei din nou. America de Sud este întotdeauna un loc radical pentru rock'n'roll şi mă simt onorat că voi cânta acolo".

McKagan a fost basistul trupei Guns N' Roses din 1985 până în 1993. A revenit în componenţa trupei californiene pentru o serie de piese, la un concert susţinut pe 14 octombrie 2010 la O2 Arena din Londra şi, din nou, în decembrie 2010, când noua sa trupă, Loaded, a cântat în deschiderea grupului Guns N' Roses într-un turneu nord-american.

În prezent, Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz