2020-07-11 02:45

EUROVISION 2015, finala naţională. Ordinea în care artiştii vor intra pe scenă

 |  11:52
EUROVISION 2015, finala naţională. Ordinea în care artiştii vor intra pe scenă

EUROVISION 2015, finala naţională. Ordinea în care artiştii vor intra pe scenă. Finala naţională a Eurovision 2015 va avea loc, duminică seara, pe scena Sălii Polivalente din Craiova. Televiziunea Română a precizat, într-un comunicat de presă, că s-a stabilit ordinea în care artiştii vor intra pe scenă.

Astfel, deschiderea va fi făcută de Călin Goia şi colegii lui de la Voltaj, care o iau "De la capăt" cu o nouă participare la Eurovision, urmaţi de cei din trupa Băieţii ("Dragostea în lanţuri") şi Tudor Turcu ("Save Us"). În finala naţională a Eurovision 2015 va urma "Chica latina", interpretată de Aurelian Temişan şi Alexa.

În continuare, Rodica Aculova va cânta despre lumina ei ("My Light"), Blue Noise vor încerca să convingă publicul că "Love Won't Run Away", iar Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oară la Eurovision România, va demonstra audienţei că este un supravieţuitor ("Still Slive").

A opta care va intra în concurs este Lara Lee cu piesa "Superman".

"A Million Stars" este interpretată de Luminiţa Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, când a reprezentat România la Kiev. Luminiţa Anghel va fi urmată de Cristina Vasiu, care va interpreta "Nowhere".

Concursul se va încheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ ("We Were In Love").

La finala naţională Eurovision 2015, votul telespectatorilor va însemna la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena, mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai.

Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz