2020-04-08 09:50

Eva Green ar putea interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic despre Maria Callas

 |  18:53
Eva Green ar putea interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic despre Maria Callas

Actriţa franceză Eva Green se află în negocieri avansate pentru a interpretarolul principal într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera celebreicântăreţe de operă Maria Callas, informează hollywoodreporter.com.

Filmul, realizat în limba engleză, va fi produs de compania italianăDeAngelis Group (DAP) şi de studiourile britanice Future Films.

Preşedintele companiei italiene DAP a declarat că proiectul "MariaCallas" va fi filmat în 2011 şi va fi coprodus de grupul Swarovski, alecărui bijuterii au fost adeseori purtate de Maria Callas atât pe scenă, cât şiîn afara ei.

Niall Johnson va adapta scenariul acestui proiect cinematografic pe bazabiografiei cântăreţei scrisă de Alfonso Signorini, intitulată "So Proud,So Fragile". Compania DAP deţine drepturile asupra acestei cărţi.

Filmul se va concentra pe relaţia tumultuoasă a Mariei Callas cu armatorulmiliardar Aristotel Onassis.

DAP şi compania canadiană Fremantle Corp. au anunţat, luni, că vor produceîmpreună o miniserie de televiziune de 12 ore, intitulată "Titanic: TheUntold Story of How It All Began". Filmările vor începe în mai 2011, înIrlanda.

Actriţa franceză Eva Green este protagonista filmelor "CasinoRoyale", "Regatul Cerului" şi "The Dreamers".

Maria Callas, care s-a născut la New York, în 1923, a fost una dintre celemai celebre soprane ale lumii. Ea a murit la vârsta de 53 de ani, la Paris, în1977, după ce a trăit retrasă în ultimii ani de viaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine