2020-07-11 04:35

EXCLUSIV/Victor Ponta s-a întâlnit la Kiseleff cu Marele Licurici înainte de a anunţa suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

 |  13:40

Preşedintele PSD,Victor Ponta, a avut o întâlnire deosebit de importantă la sediul din Kiseleff cudoar jumătate de oră înainte de a anunţa că va demara procedurile de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu dacă acesta va promulga legea pensiilor.

„Dacă Traian Băsescuva promulga legea adoptată prin fraudă de către Roberta Anastase la cererea sapersonală, voi solicita conducerii PSD, de asemenea colegilor liberali,conservatori şi celor de la UDMR şi minorităţilor să fie de acord, iar noi vomîncepe procedura de suspendare a preşedintelui Băsescu din funcţie şi vomsolicita grupurilor parlamentare să voteze această cerere de suspendare”, afost replica lui Victor Ponta, după ce a fost atacat într-o emisiune tv decătre Traian Băsescu. Înainte de anunţ, preşedintele PSD a avut o întâlnireextrem de importantă cu ambasadorul SUA la Bucureşti, în care l-a informatdespre planurile social-democraţilor. “Este adevărat că m-am întâlnit cuambasadorul SUA, l-am anunţat despre intenţia noastră de a declanşa procedurilede suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Nu a făcut nici un comentariu,deoarece nu stă în atribuţiile sale”, a declarat în exclusivitate pentru“Puterea” Victor Ponta. Vizita a avut un caracter neoficial, ea nefiindprezentă în programul anunţat pentru astăzi de către stafful preşedintelui PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz