2019-11-18 01:58

Facebook a picat. Reţeaua de socializare are probleme la conectarea pe conturile personale

 |  11:37
Facebook a picat. Reţeaua de socializare are probleme la conectarea pe conturile personale

Site-ul FACEBOOK a picat joi dimineaţa, din jurul orei 11.00. Cea mai mare reţea de socializare din lume are probleme la conectarea pe conturile personale, cel puţin în România.

”Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can” este mesajul afişat, atunci când utilizatorii reţelei de socializare vor să intre în conturile personale.

DownRightNow, care verifică dacă un site e funcţional sau nu, anunţă că în clipa de faţă se lucrează la site-ul Facebook.com. Nu este pentru prima dată când Facebook pică. Cel mai recent incident similar a avut loc pe 27 aprilie anul acesta.

Bloomberg a informat joi, că Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile.

Totodată, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfârşitul lunii martie. Această valoare reprezintă aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. Reţeaua de socializare raporta la sfârşitul anului trecut 1,23 miliarde utilizatori activi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray