2019-11-18 01:57

Facebook înăspreşte lupta împotriva Like-urilor false

 |  11:49
Facebook înăspreşte lupta împotriva Like-urilor false

Facebook înăspreşte lupta împotriva Like-urilor false. Mai exact, rețeaua socială online va lupta mai mult împotriva celor care stimulează cu mijloace financiare numărul de "Like-uri" date pe un cont.

Facebook a precizat, într-un mesaj pe blogul oficial, că a obținut condamnări în instanță pentru astfel de acțiuni de aproape 2 miliarde de dolari, notează AFP, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, aceste proceduri judiciare vizează printre altele cumpărarea de clickuri masive pe butonul "Like" /"Îmi place"/, pentru a apărea mai populare în rețeaua de pagini consacrate unor personalități politice sau mărci.

"Noi stabilim regulile și mașinile sunt gata să recunoască comportamentele suspecte. Când identificăm o activitate frauduloasă, lucrăm pentru a o contracara, inclusiv prin blocarea conturilor și ștergerea Like-urilor false", a scris pe blog un inginer de la Facebook, Matt Jones.

Inginerul a mai spus că procedurile judiciare sunt la rândul lor destinate "să amintească potențialilor contravenienți că vom replica pentru a preveni abuzul pe platforma noastră".

"Activitatea frauduloasă este rea pentru toată lumea: proprietarii paginilor, cei care fac reclame, Facebook și oamenii de pe platforma noastră", a completat Matt Jones. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray