2020-07-07 12:17

Florin Călinescu RUPE TĂCEREA: ”Mi s-a umplut paharul!”

 |  19:51
Florin Călinescu RUPE TĂCEREA: ”Mi s-a umplut paharul!”

Florin Călinescu, care a devenit duminică, 21 iulie, preşedintele Partidului Verde, a explicat ce l-a determinat să intre acum în politică. De altfel, de-a lungul timpului, vedeta de televiziune a criticat vehement partidul aflat la guvernare.

„Cred că nu există o altă soluţie, atunci când faci tot felul de referiri la ce se întâmplă în politică, decât să te baţi. Ca să schimbi ceva, trebuie să intri în arenă. Altfel, eşti comentator, eşti moderator, eşti altceva. Trebuie să ajungi acolo unde poţi schimba ceva: legile sunt făcute în lumea politicii, în Parlament. Acum mi s-a umplut paharul. Nu ştiu, poate nu iese nimic, dar am hotărât să se întâmple acum“, a declarat Călinescu pentru Pagina de Media. 

Întrebat dacă se gândeşte la o viitoare candidatură, Călinescu a răspuns: „Nu mă gândesc să candidez la nimic. Mi-am propus să îi încurajez pe tineri să se implice. Dacă marketingul şi situaţia politică se vor coagula în ideea unei candidaturi, vom vedea. Dar în momentul acesta, ceea ce îmi doresc este să îi determin să acţioneze, prin exemplul personal, pe cei care stau deoparte“.

În plus, Florin Călinescu a explicat de ce a ales să intre în Partidul Verde şi nu în alt partid, precum USR: „Nu sunt genul meu de politicieni. Nu văd nimic acolo care să mă atragă pe mine. Până la urmă, nu cred că mai avem nicio posibilitate de manifestare dacă o ia razna planeta. Trebuie să ne gândim şi la acest aspect.Nu mă refer doar la sănătatea planetei şi a ţării, dar şi la curăţenia din jurul meu. Eu nu am văzut niciun partid în care să existe aceste teme: regenerare, energii alternative, sortarea gunoaielor sau folosirea plasticului“.  

Călinescu a dat şi un exemplu de un viitor proiect de lege pe care intenţionează să-l propună, respectiv pedepsirea cu închisoarea pentru cei care taie copaci în mod nejustificat: „Lucrurile sunt simple: un copac tăiat nejustificat - un an de puşcărie. Chiar aşa o să numească propunerea mea de lege: Un copac = Un an de puşcărie.“


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

CALIN
24 Iul 2019

Da-l pe gat florinescule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz