2020-05-30 22:47

#FloriPentruEroi – Ambasada Olandei ȋn România dăruiește flori ONG-urilor active ȋn timpul pandemiei de coronavirus

 |  16:36
#FloriPentruEroi – Ambasada Olandei ȋn România dăruiește flori ONG-urilor active ȋn timpul pandemiei de coronavirus

Societatea civilă din România s-a implicat puternic ȋn sprijinirea autorităților locale și guvernamentale ȋn lupta cu pandemia de coronavirus. Ȋn semn de apreciere, Ambasada Olandei ȋn România a demarat campania #FloriPentruEroi, prin care a trimis câte un buchet de flori olandeze ONG-urilor care s-au mobilizat, ȋn ultimele două luni, și au dat dovadă de solidaritate cu toți cei vulnerabili ȋn criza globală sanitară.

Societatea civilă din România, inclusiv ONG-urile extrem de active ȋn ultima perioadă, merită tot respectul nostru pentru eforturile depuse. Cei aflați ȋn situații de risc, din cauza pandemiei, au nevoie de cât mai mult suport, iar asociațiile și comunitățile de donatori continuă să aibă o contribuție crucială ȋn acest sens. Munca lor ne-a inspirat să găsim noi modalități de a depăși provocări cu care ȋntreaga lume se confruntă. O zicală olandeză spune că florile sunt potrivite pentru orice ocazie, iar ȋn cazul de față, ele reprezintă un semn al aprecierii noastre profunde”, a declarat Arie Veldhuizen, Consilier Agricol ȋn cadrul Ambasadei Olandei ȋn România.

Ambasadele Regatului Țărilor de Jos din mai multe state au organizat acțiuni similare cu cea din România, prin care au dăruit flori instituțiilor publice, spitalelor, poliției etc. Scopul a fost de a arăta solidaritate cu cei din linia ȋntâi și a demonstra că gesturile mici fac diferența ȋn situații de criză.

Ȋn România, florile, ȋmpreună cu un mesaj de mulțumire, sunt livrate ȋn perioada 12-15 mai către 26 de ONG-uri din București și alte orașe din țară. Pe lista Ambasadei a fost inclusă și Fundația pentru SMURD, ȋnsă reprezentanții Fundației au dorit ca florile să fie redirecționate către toate secțiile de ATI din spitalele care luptă ȋmpotriva COVID-19, centre de pompieri și de ambulanță din București.

Niște flori atât de frumoase fac oricui ziua mai bună. Mulțumim Ambasadei Olandei ȋn România pentru această surpriză”, „Gestul reprezentanților din cadrul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos din România ne-a umplut inimile de bucurie și ne-a reamintit că eforturile noastre au cu adevărat un impact”, „Astfel de momente ne dau energie să continuăm și să facem tot ce ține de noi pentru binele comunității locale”, sunt doar câteva dintre mesajele de mulțumire venite de la cei care au primit florile din partea Ambasadei Olandei ȋn România.

Lista integrală a ONG-urilor din campania #FloriPentruEroi :

Asociația Ștergem o Lacrimă

Fundația Prețuiește Viața

Asociația Cristi Vasiliu

Fundația Comunitară Cluj

Asociația Zi De Bine

Code for Romania

Fundația Comunitară Mureș

Asociația Industrii Creative

Crucea Roșie Română

Little People

Asociația pentru Dezvoltare GHEPart.

Dăruiește Aripi

Rădăuțiul Civic

Fundația pentru SMURD

Dăruiește Viața

Fundația Comunitară Galați

Fundația Comunitară Vâlcea

Asociația Magic

Concordia

Asociația Taxi Gratis

Armutel România

Asociația Societatea Studenților în Medicină din București

Citizen Next

SOS Satele Copiilor

Salvați Copiii

Beard Brothers

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-13Parerea ta...

DUTU
14 Mai 2020

e frumos sa oferi flori femeilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine