2019-07-23 08:21

Fost ziarist la Digi 24, șeful biroului de presă al Olguței Vasilescu

 |  12:33
Fost ziarist la Digi 24, șeful biroului de presă al Olguței Vasilescu

Ziaristul Cristian Vasilcoiu anunta ca, dupa 17 ani de presa, trece de cealalta parte a baricadei, in calitate de consilier al Olgutei Vasilescu. Fostul jurnalist de la Digi 24 se va ocupa de partea de comunicare și coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

„După 17 ani în presă, consider că este o provocare să lucrez și de cealaltă parte a "baricadei". Cu atât mai mult cu cât merg să lucrez cu un ministru care a fost, el însuși, ziarist. Nu știu dacă foarte multa lume știe, dar Lia Olguța Vasilescu și-a început, ca și mine, cariera în presă. Cum a fost prima mea șefa, iată că a ajuns să fie și ultima", a declarat Cristian Vasilcoiu pentru paginademedia.ro.

Decizia jurnalistului a starnit reactii diverse in randul colegilor si al prietenilor sai, situatie care l-a determinat pe Cristian Vasilcoiu sa le transmita tuturor, pe pagina sa de Facebook: 

"Așa cum mă așteptam, decizia mea de a renunța la presă (după 17 ani) și de a merge comunicator la Ministerul Muncii a generat dezbateri aprinse. M-ar ajuta ca, măcar pe viitor, dezbaterile să devină (și mai) constructive, iar propunerile voastre sa ajute la o schimbare în bine. Altfel, observați ca nici măcar "injuriile" nu le-am șters, ba chiar la unele am răspuns decent și argumentat, spre deosebire de aprecieri, considerând că e mai bine sa vin în întâmpinarea criticilor. Altfel, numai bine, tuturor!"

Cine este Cristian Vasilcoiu

Potrivit paginademedia.ro, Cristian Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertății, Jurnalul de Oltenia și corespondent local pentru Jurnalul Național.

În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.

În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp și o emisiune despre justiție, În ultimă instanță. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea și Profit.ro.  În ultima an, Vasilcoiu a fost reporter de investigații la emisiunea "România furată" de la Digi 24, post pe care l-a părăsit la începutul acestui an.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Presa românească, de la Caragiale la Cioran Se împlinesc, astăzi, 25 de ani de când Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Stiință și Cultură (UNESCO) a decis ca pe 3 mai să se marcheaze Ziua mondială a libertății presei
03 Mai 2018
Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray