2019-07-22 14:55

Fotografie RARĂ cu Regele Mihai alături de doi actori CELEBRI

 |  14:00
Fotografie RARĂ cu Regele Mihai alături de doi actori CELEBRI

Casa Regală a României a postat, pe conturile de Facebook și Instagram, o fotografie rară și foarte prețioasă, în care apare Regele Mihai alături de celebrii actori Gregory Peck și David Niven. În ilustrată sunt prezenți și Regele Pavlos și Regina Frederica din Grecia.

”Rară fotografie cu Regele Mihai alături de Gregory Peck și David Niven, în timpul filmărilor din Grecia pentru Tunurile din Navarone, legendar film a cărui premieră a avut loc în anul 1961. În fotografie mai apar Regele Pavlos și Regina Frederica ai elenilor, gazdele Regelui Mihai”, scrie pe Facebook Casa Regală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

LEVST.
21 Iun 2018

celalalt "militar" este Stanley Backer, cel care a fost titular in "Soferii Iadului" si -probabil- cat de cat cunoscut- in Romania- din filmul "Sodoma si Gomora" versiunea cu Stewart Granger (SB a murit tanar, fiind un mare tutungiu si consumator de alcool , plus gambler asa ca, aviz amatorilor!), alaturi de el trebuie sa fie Irene Papas, arhicunoscuta din "Zorba Grecul" si filmele-marile drame grecesti...
LEVST.
21 Iun 2018

banuiesc ca ex-regle este aparentul personaj din spatele tipei din centru, pentru ca el -oricum- nu s-a vazut niciodata...(Too low, to show...)
LEVST.
21 Iun 2018

David Niven, chiar si in aceasta postura nereglementara( descheiat la veston, etc. ramane -in continuare- intruchiparea perfectului gentleman...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray