2020-02-28 18:01

Funcţia Live Audio, lansată pe Facebook

 |  11:36
Funcţia Live Audio, lansată pe Facebook

Florentin Dincă

Facebook lansează miercuri o nouă funcţie, care permite utilizatorilor săi să transmită în direct doar parte audio. Denumită Live Audio, facilitatea care va permite oricui să posteze transmisiuni audio în direct, este lansată oficial miercuri de Facebook.

Live Audio reprezintă o funcţie complementară serviciului de transmisiuni video live, cu care utilizatorii Facebook s-au obişnuit în ultimul an. Aceasta permite realizarea de podcast-uri celor care nu se simt confortabil să apară pe video.

Ca urmare a lăţimii reduse de bandă necesară transmiterii semnalului audio, această opţiune va fi preferată în regiunile în care conexiunea la internet nu este de cea mai bună calitate.

Ca majoritatea servicii noi lansate de Facebook, Live Audio este disponibil în momentul lansării doar unui număr restrâns de parteneri, urmând că abia în 2017 să fie lansată pentru publicul larg. Orice utilizator va putea realiza transmisiuni audio live cu o durată maximă de patru ore.

Ca şi conţinutul video live, noua facilitate va fi însoţită de notificările de rigoare. Asta înseamnă că utilizatorii vor primi notificări în momentul în care un prieten sau o pagină începe să transmită în format live audio.

Funcţia Live Audio este disponibilă pe Android şi iOS, dar funcţionarea acesteia diferă în funcţie de caracteristicile fiecărui sistem de operare, notază digi24.ro. Dacă pe Android sunetul va continua să se audă şi în timp ce utilizatorul foloseşte alte aplicaţii, pe iOS este necesară păstrarea deschisă a aplicaţiei de Facebook, deoarece Apple limitează rularea în fundal a aplicaţiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine