2020-02-21 13:59

Gala MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry, printre câştigători

 |  12:19
Gala MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry, printre câştigători

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminică seară, la The Forum, în Inglewood, California, printre câştigători numărându-se Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry.

Miley Cyrus a câştigat cel mai important premiu al galei, cel pentru cel mai bun videoclip al anului, cu piesa "Wrecking Ball".

Vedeta nu s-a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul, ea trimiţând în locul său un tânăr care locuieşte pe străzi.

"V-am curăţat camerele de hotel, am fost figurant în filmele voastre, am fost figurant în vieţile voastre. Deşi sunt invizibil pentru voi, pe stradă, am multe dintre aceleaşi vise care v-au adus pe mulţi dintre voi aici, în această seară", a spus tânărul, în timp ce Miley Cyrus încerca să nu plângă.

Şi Beyonce a fost protagonista unui moment emoţionant, vedeta primind premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru întreaga sa carieră. Cel care i-a înmânat distincţia a fost soţul său, rapperul Jay-Z, care a numit-o "cea mai mare cântăreaţă în viaţă".

De asemenea, Beyonce a mai primit trei premii la gala VMA 2014, pentru cea mai bună colaborare, pentru cântecul "Drunk in love", cu Jay-Z, cea mai bună imagine şi cel mai bun clip cu mesaj social, pentru "Pretty Hurts".

Printre celelalte premii care au fost acordate duminică seară, în cadrul Galei MTV Video Music Awards se numără cel pentru cel mai bun videoclip al unei artiste - Katty Perry, pentru "Dark Horse" -, cel pentru cel mai bun clip al unui artist - Ed Sheeran, pentru "Sing" -, cel pentru cel mai bun clip rock - Lorde, cu "Royals" - şi cel pentru cel mai bun clip pop - Grande feat. Azalea, pentru "Problem".

Câştigătorul categoriei "Artist to watch" (artist de urmărit, n.r.) a fost trupa de fete Fifth Harmony's, cu piesa "Miss Movin' On".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine