2019-08-17 23:53

GALERIE FOTO. Culisele nunţii lui Eduard Irimia şi ce a decis în privinţa lunii de miere

 |  21:01
GALERIE FOTO. Culisele nunţii lui Eduard Irimia şi ce a decis în privinţa lunii de miere

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, şi proaspăta sa soţie, Oana, şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi au spus „Da“ la Capela Sfânta Treime de pe Domeniul Ştirbey, iar câteva ore mai târziu au dat startul petrecerii la Palatul Ştirbey din Buftea, acolo unde au fost prezenţi peste 200 de invitaţi.

Toţi aceştia au respectat codul vestimentar pe care mirii l-au ales, şi anume all black, astfel că atât domnii, cât şi doamnele au venit îmbrăcaţi în negru. Într-un decor desprins din poveşti, mirele a decis să facă şi el excepţie de la nunţile clasice şi a ales să poarte un costum gri semnat de Black Tie. La dansul mirilor, soprana chineză Li Li a interpretat melodia de fundal a desenului animat Anastasia, aleasă chiar de mireasă, Oana purtând pentru acest eveniment o rochie stil prinţesă.

Cei doi au avut două perechi de naşi, sora miresei şi soţul acesteia, dar şi pe Nicuşor Stan, cel care conduce un centru de evenimente. „Chiar am rămas impresionat. Am organizat o mulţime de nunţi, însă acum am văzut că toată lumea a plecat mulţumită“, a spus omul de afaceri, care alături de miri a selectat atent şi meniul pentru nuntă, din care nu au lipsit celebrele sărmăluţe, dar şi specialităţi cu fructe de mare. Printre cei care au ţinut să fie alături de promotorul român la unul dintre cele mai importante momente ale vieţii se numără şi câteva zeci de sportivi din Local Kombat, printre care veteranii Ionuţ Iftimoaie, Ciprian Sora, Ionuţ Atodiresei şi Sandu Lungu, actualii eroi Cătălin Moroşanu, fraţii Stoica, Benjamin Adegbuyi şi Sebastian Ciobanu, dar şi unul dintre exponenţii noii generaţii, Amansio Paraschiv. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, esteticianul vedetelor Kasem, dar şi fostul internaţional Iulian Miu au onorat invitaţia, ultimul fiind sufletul petrecerii animate de un taraf, dar şi de baletul Deux Dans Uno. Petrecerea s-a încheiat în zorii zilei, însă cei doi nu vor avea timp pentru luna de miere deoarece sâmbătă, la Mamaia, Irimia va pune în scenă al doilea World Grand Prix al circuitului Superkombat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-18

GALERIE MEDIAIn legatura cu acest articol...

Nunta lui Eduard Irimia reuneşte toate generaţiile din Local Kombat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray