2020-08-05 14:35

Games of Thrones va avea încă două noi sezoane

 |  09:23
Games of Thrones va avea încă două noi sezoane

Games of Thrones - Urzeala tronurilor va avea două noi sezoane, al cincilea și al șaselea, a anunțat marți canalul HBO, preluat de AFP.

Difuzarea sezonului al patrulea din Games of Thrones a început duminică în Statele Unite şi luni în România. Michael Lombardo, șef de programe la HBO a declarat că 'este un fenomen care nu are niciun echivalent. David Benioff și D.B. Weiss (creatorii serialului) și talentații lor colaboratori se depășesc mereu'.

Primul episod din sezonul al patrulea Game of  Thrones, difuzat duminică, a fost vizionat de 6,6 milioane de telespectatori, cea mai bună audiență înregistrată de HBO de la ultimul episod din 'Clanul Soprano', urmărit în 2007 de 11,9 milioane de telespectatori.

Realizată după seria de romane 'A Song of Ice and Fire' a americanului George R.R. martin, saga 'Games of Thrones', filmată cu o bogăție de mijloace puțin obișnuită la televiziune, prezintă lupta necruțătoare a câtorva mari familii pentru cucerirea 'Regatului celor șapte coroane', pe continente imaginare, înrt-o perioadă inspirată din Evul Mediu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz