2019-12-15 18:18

Gică Hagi, mesaj EMOȚIONANT după moartea lui Cristian Țopescu: ”Vocea sa va rămâne...”

 |  18:44
Gică Hagi, mesaj EMOȚIONANT după moartea lui Cristian Țopescu: ”Vocea sa va rămâne...”

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, deplânge dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, spunând că România a pierdut un profesionist desăvârşit, un patriot.

„România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămane vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Ţopescu!”, a fost mesajul postat de Gheorghe Hagi pe pagina sa de Facebook, alături de un rezumat al partidei România-Argentina, scor 3-2, de la World Cup 1994, comentat de Cristian Ţopescu.

Şi pagina web a campioanei României i-a adus un omagiu fostului comentator sportiv: „FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Cristian Ţopescu, fostul comentator, reporter sportiv şi realizator de emisiuni sportive. Conducerea campioanei României transmite sincere condoleanţe şi putere familiei fostului mare comentator sportiv, cel care a inspirat generaţii de jurnalişti, de a găsi puterea pentru a depăşi acest moment”.

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a încetat din viaţă, marţi.

Cristian Ţopescu a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray