2019-12-13 16:17

GLUMĂ PROASTĂ sau inconștiență? Tren distrus de un om de zăpadă

 |  08:51
GLUMĂ PROASTĂ sau inconștiență? Tren distrus de un om de zăpadă

Trei persoane sunt cautate de politia germana, dupa ce au construit un om de zapada pe sinele de tren, sitiatie care a creat panica atat calatorilor aflati intr-un tren de mare viteza, cat mai ales conductorului, fortat sa traga frana de urgenta, crezand ca pe sine se afla un om. Inconstienta celor care se tin de glume proaste a produs pagube de peste 5.000 de euro, insa urmarile ar fi putut fi mult mai grave daca trenul ar fi deraiat de pe sine.

Omul de zăpadă fusese pus pe linia de tren în landul din norul Germaniei Mecklenburg-Vorpommern, cauzându-i stricăciuni de 5000 de euro trenului, potrivit ziarului german Bild, citat de Mediafax.

Omul de zăpadă cu o înălţime de 1,5 metri a fost pus pe linia de tren în apropierea oraşului Wesenburg. Când conductorul l-a văzut, a acţionat frâna de urgenţă a vehiculului, pentru că nu şi-a putut da seama dacă era o persoană sau un om de zăpadă. Utilizarea frânei de urgenţă a produs stricăciuni de mii de euro sistemului de frânare al trenului, însă nimeni nu a fost rănit în acest incident.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray