2020-08-07 01:06

Horoscopul Lunii Martie 2016 pentru fiecare zodie

 |  21:36
Horoscopul Lunii Martie 2016 pentru fiecare zodie

Prima lună de primăvară aduce reprezentanților fiecărei zodii mari schimbări, dar și surprize. Iată horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Martie Berbec

Fiți cu ochii în patru la o nouă propunere, aparent foarte atractivă, la locul de muncă. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să acordați mai multă atenție problemelor dentare și dermatologice. Nici relația de cuplu nu stă pe roze luna aceasta, dacă acordați serviciului mai multă atenție.

Horoscop Martie Taur

Astrele sunt de partea voastră pe toate planurile în luna martie. Aveți parte de noi oportunități, de o relație mai bună, de energie și noroc. Trebuie să aveți încredere mai mare în instinctele voastre și lucrurile se vor rezolva mai repede.

Horoscop Martie Gemeni

Luna martie se anunță o perioadă plină de muncă, sarcini, responsabilități. La toate le veți face față cu brio. Și nu numai de atât. Veți putea cere o mărire de salariu și se anunță și o vacanță exotică pentru două persoane.

Horoscop Martie Rac

Este momentul să vă apropiați mai mult de cei dragi, să evitați secretele, distanța nedorită și să profitați mai mult de ajutorul și sfatul lor. Aveți, totuși mare grijă la o cunoștință din grupul vostru care, din invidie, v-ar putea strica la un moment dat planurile.

Horoscop Martie Leu

Luna aceasta sunteți sfătuiți să evitați disputele cu persoanele din anturajul vostru pentru a nu-i răni pe oamenii dragi. De asemenea, dați mai multă dovadă de diplomație în relațiile cu cei din jur. Veți avea numai de câștigat pe termen lung.

Horoscop Martie Fecioară

Fecioarele au în față o lună cu decizii foarte importante de luat. Cum vă veți așterne acum, așa veți fi tot anul. Dacă sunteți singuri, trebuie să cântăriți bine lucrurile în fiecare decizie luată.

Horoscop Martie Balanță

Se anunță o perioadă foarte agitată, cu multă alergătură, telefoane, mailuri. Luna aceasta veți simți fluturi în stomac față de un coleg de muncă. Nu lăsați sentimentele să vă influențeze munca. Sfârșitul lunii vă aduce și niscavai probleme de sănătate.

Horoscop Martie Scorpion

Luna aceasta comunicați mult mai bine cu persoana iubită sau sunteți mult mai deschis la flirturi. Și relațiile cu prietenii de care v-ați mai distanțat tind să se amelioreze în martie. Vă surâd și astrele din punct de vedere financiar, dar aveți mare grijă cum și cât cheltuiți, evitați totuși excesele.

Horoscop Martie Săgetător

Relațiile cu familia sunt prioritare în această perioadă. Ascultați-i, urmați-le sfaturi și veți găsi echilibrul. S-ar părea că luna aceasta veți aveți probleme cu energia, vă veți simți mult mai slăbit, cu forțele la nivelul de jos.

Horoscop Martie Capricorn

Chiar dacă luna asta veți fi, din motive necunoscute, mult mai agitat și compulsiv, aveți mare succes. Socializarea și comunicarea de care dați dovadă vă va aduce mari beneficii, proiecte noi sau chiar un loc de muncă mult mai bun.

Horoscop Martie Vărsător

Aveți în cap numai idei despre cum să faceți mai mulți bani. Și veți reuși. Dar trebuie să planificați atent fiecare bănuț, pentru că vi se vor scurge printre degete. Ține lucrurile sub control.

Horoscop Martie Pești

Ești din ce în ce mai conștient de șarmul și carisma ta, lucru care te face plăcut pentru cei din jur. Dacă partenerul de viață e nemulțumit, lasă-i mai mult spațiu pentru a nu vă certa din nimicuri. Atenție la obstacolele din viața personală, dar și la cele din viața profesională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz