2019-11-17 17:42

Ilie Năstase, donație importantă pentru o construcție în București

 |  22:45
Ilie Năstase, donație importantă pentru o construcție în București

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase este gata sa facă o donație importantă pentru Capitală în valoare de câteva milioane de euro.

Invitat intr-o emisiune la Realitatea TV, Ilie Nastase a afirmat ca vrea sa doneze un teren in Bucuresti pentru constructia Salii Polivalente."Am un teren chiar la iesirea din metrou. Le dau imediat terenul. Daca vor sa faca sala, le dau terenul imediat. Daca vor sa-mi puna numele, cu cea mai mare placere. Peste tot in lume sala este la iesirea din metrou!", a anuntat Ilie Nastase.Pentru ca lucrarile la Sala Polivalenta din Bucuresti nu au inceput, Uniunea Europeana de Gimnastica a mutat Campionatul European ce va avea loc in 2017 la Cluj.Romania a depus dosarul de candidatura pentru organizarea Campionatului European de gimnastica in urma cu doi ani, cand autoritatile au promis ca vor construi o Sala Polivalenta de la zero.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tărâţă încinsă fără rost Numirea lui Ilie Năstase ca şi căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României a surprins pe toată lumea. Inclusiv pe subsemnatul. Numai că nu mă (ne) aşteptam ca venirea legendei lângă fete să nască un scandal care nu-şi are rostul. Şi asta într-un moment în care, după mulţi ani, avem o echipă tricoloră care ne face să visăm chiar la trofeul suprem
02 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray