2019-09-21 02:21

IMAGINEA ZILEI! Un ambulanţier român a transportat în spate o pacientă pentru a o salva

 |  11:08
IMAGINEA ZILEI! Un ambulanţier român a transportat în spate o pacientă pentru a o salva

Un ambulanţier a transportat în spate o jumătate de kilometru o pacientă care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută, după ce nu a putut ajunge cu maşina la locuinţa ei, aflată într-un cătun din Munţii Apuseni. Imaginea a devenit virală pe internet.

Un echipaj de Ambulanţă a fost solicitat marţi să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scărişoara, în cazul unei paciente, în vârstă de circa 80 de ani, care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută.

Ambulanţa nu a putut ajunge până la locuinţa pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel că echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele medicale.

Ambulanţierul a transportat în spate pacienta de la locuinţa acesteia până la locul în care drumul era accesibil autovehiculelor, în vreme ce o asistentă i-a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

Fotografia cu ambulanţierul şi pacienta în spatele său a devenit virală pe internet, fiind postată de un coleg al său.

”Se numeşte Dumitru Ignat. Este ambulanţier la Serviciul Public de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni. Ambulanţa cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienţă respiratorie şi tensiunea arterială crescută. A transportat bolnava în spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiţi vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toţi. Sufletul şi Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al său pe Facebook.

Aceştia au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit mai multe îngrijiri medicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-15

Mai multe imagini:
IMAGINEA ZILEI! Un ambulanţier român a transportat în spate o pacientă pentru a o salva
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray