2020-02-21 15:25

IMAGINEA ZILEI: Un câine, legat de un taxi, este plimbat pe străzile din Cluj - VIDEO

 |  11:36
IMAGINEA ZILEI: Un câine, legat de un taxi, este plimbat pe străzile din Cluj - VIDEO

Un scurt film cu un câine legat de un taximetru în mişcare, în Cluj, a fost fost făcut public pe Facebook spre uimirea internauţilor. Persoana care a postat imaginile spune că patrupedul nu ar fi fost urcat în maşină ”pe motiv că este murdar”.

Reprezentanţii IPJ Cluj susţin că au citat persoanele implicate în incident şi că patrupedul nu prezenta leziuni. 

„Nu îmi vine să cred cât de cruzi sunt oamenii în ziua de azi. Am ajuns să văd un labrador legat de un taxi şi târât, pe motiv că este murdar şi că îi murdăreşte maşina "domnului". Asta este societatea din ziua de azi. Ruşine! Hadeţi să legam şi noi persoanele de genul ăsta de maşini pe motiv că sunt murdare pe picioare, nu? Share mai departe!“, scria, pe Facebook, Mara Mărgineam, pe 3 februarie. Alături postase şi un scurt film cu patrupedul alergând lângă taximetru.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-07

GALERIE MEDIA

Un câine legat de un taxi este plimbat pe străzile din ClujParerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Feb 2018

chestia e stiuta,taximetristii nu iau caine in masina pentru ca trebuie sa mearga imediat la spalatorie sa curete parul de pe banchete ptr clientul urmator...asa ca refuza cainii....cine nu crede sa intrebe la nimereala un taximetrist in orice oras///eu am vrut sa merg cu cainele la veterinar si tot nu m-a luat niciunul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine