2020-07-09 14:34

IMAGINEA ZILEI: Un porc a fost tăiat în spatele blocului

 |  21:30
IMAGINEA ZILEI: Un porc a fost tăiat în spatele blocului

Un bărbat din Oradea a fost prins de polițști în timp ce tranșa un porc în spatele blocului. Bărbatul a fost amendat de poliția locală, relatează ebihoreanul.ro. Polițiștii au fost chemați de vecinii.

„Primul apel, pentru că am primit mai multe sesizări, a fost primit la ora 9:02. La ora 9:15, o echipă de agenţi era deja la faţa locului, unde a surprins mai mulţi bărbaţi în timp ce tranşau un porc”, a spus directorul Poliţiei Locale Oradea, Cristian Beltechi.

Proprietarul porcului a fost amendat cu 1.000 lei.

„Au provocat indignarea vecinilor. Trăim la oraş, nu se poate să tai porcul în faţa blocului. Sincer, nici n-am mai primit astfel de reclamaţii până acum”, a mai spus Beltechi.

Potrivit inspectorilor Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Animalelor Bihor, orădeanul a cumpărat animalul pentru sacrificat din comuna Biharia.

„Trebuia să-l taie acolo în curte, nu să vadă toată lumea cum tranşează porcul în oraş sub geamurile vecinilor. De altfel, oamenii au înţeles că au greşit şi au şi băgat porcul tăiat în garaj”, a spus şeful DSVSA Bihor, Remus Moţoc.

Potrivit acestuia, inspectorii veterinari au prelevat probe din carnea animalului pentru a vedea dacă nu a suferit de trichineloza. Rezultatele au ieşit negative, iar carnea poate fi consumată fără probleme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

CALATORUL
11 Dec 2019

Amendati-ne pe toti care traim inca in Romania! De aceea va platim din impozitele si taxele noastre sa ne amendati pe unde ne prindeti, niste oameni fara creier acesti "amendaci" care au o lege de partea lor! Un "AVERTISMENT " nu se putea, oameni fara creier!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz