2020-04-03 21:44

IMAGINEA ZILEI: Ușă de autobuz din Focșani, legată cu o mătură

 |  21:30
IMAGINEA ZILEI: Ușă de autobuz din Focșani, legată cu o mătură

O fotografie cu ușa unui autobuz din Focșani legată cu o cârpă și o mătură a stârnit numeroase comentarii pe Facebook. Imaginea a fost postată de un consilier local liberal, iar comentatorii au făcut haz de necaz sau au criticat autoritățile.

Potrivit consilierului Alina Drumea, fotografia a fost făcută marți într-un autobuz din Focșani.

Drumea spune că pentru călători a fost o experiență periculoasă și îl provoacă pe primarul orașului să se plimbe cu acest autobuz. De asemenea, consilierul local îi cere edilului să explice cum s-au cheltuit banii alocați transportului public.

„Administrația PSD-istă pune în pericol viața celor care circulă cu autobuzele TPL. După ce în fiecare an s-au alocat milioane de lei pentru înnoirea parcului auto, primarul Misăilă nu a reușit decât să pună mătura-n ușă pentru ca focșănenii să nu cadă, cumva accidental, din autobuz. Fotografia a fost făcută la primele ore ale dimineții de marți. Șoferul, speriat că ușile nu se mai închid, a încercat să le lege cu o cârpă, însă pentru că nu a reușit, a apelat la coada măturii pentru a evita un incident. Îl provoc pe primarul PSD Cristi Misăilă să facă o plimbare cu un astfel de autobuz iar la destinație să spună dacă nu i-au înghețat picioarele de frig și inima de frică. Pe această cale, solicit public explicații de la Primăria Focșani despre cum s-au cheltuit banii focșănenilor cărora trebuia să li se asigure condiții normale de transport în comun!”, a scris consilierul local pe Facebook.

Primarul Cristi Misăilă nu a putut fi contactat pentru a oferi explicații despre parcul auto al transportatorului public sau pentru a spune dacă va da curs provocării lansate de consilierul local.

În schimb, directorul societății locale de transport public spune că este vorba despre o defecțiune care a fost rapid remediată.

„A fost o defecțiune, s-a stricat ușa, șoferul a fost obligat să o blocheze deoarece se putea deschide în mers. Din cauza frigului s-a format un dop de gheață. Șoferul a făcut ce a putut, apoi când a ajuns cu autobuzul la garaj, defecțiunea a fost reparată”, a declarat, pentru Mediafax, directorul SC Transport Public, Ionel Diaconu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine