2020-07-05 21:08

IMAGINI DE VIS. Cum vor arăta stadioanele românești pentru EURO 2020

 |  22:57
IMAGINI DE VIS. Cum vor arăta stadioanele românești pentru EURO 2020

EURO 2020 poate să bată la uşă! Cel puţin asta spun autorităţile, care dau asigurări că modernizarea a trei stadioane din Capitală şi linia de tren Aeroportul Otopeni - Gara de Nord vor fi gata la timp.

Gheorghe Popescu: „Chiar dacă nu vor fi gata în totalitate şi vor fi gata în proporţie de 90% şi vom avea de pus 2 prosoape, 3 ghivece asta nu înseamnă că nu vor fi folosite pe durata întregului campionat european”.

Compania Națională de Investiții a prezentat şi imagini care ne spun cum vor arăta 3 dintre cele 4 stadioane pe care se vor antrena, la Bucureşti, fotbaliştii de la EURO 2020. Proiectul arenei din Ghencea a suferit modificari faţă de planurile iniţiale.

Potrivit ultimelor schiţe, stadionul Steaua va avea o capacitate de peste 31.000 de spectatori şi va costa 64,5 milioane de euro.

Manuela Pătrăşcoiu, director al Companiei Naţionale de Investiţii: „Suprafaţa de joc va avea un gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu sistem de degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire pentru sezonul de iarnă, spaţiile de cazare pentru sportivi, muzeul clubului armatei, spatiile VIP, vestiare”.

Noul stadion Giuleşti, cu 14.000 de locuri, va costa 29 de milioane de euro. Arena Rapidului va fi dotată cu spaţii de cazare pentru sportivi sau VIP-uri. Şi stadionul national de rugby Arcul de Triumf va fi reconstruit.

În privinţa arenei Dinamo, situaţia este ceva mai complicată. Proiectul este în stand-by, din cauza problemelor juridice.

Manuela Pătrăşcoiu, director al Companiei Naţionale de Investiţii: „Clubul sportiv Dinamo a depus o nouă solicitare cu un nou amplasament. În acest moment Dinamo are în elaborare un PUZ, care, după ce va fi aprobat, o să continuăm de aprobare a indicatorilor, licitare şi execuţie”.

Oficialii UEFA şi-au pierdut încrederea în statul român şi au închiriat trei baze sportive pentru Campionatul European de fotbal de de anul viitor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz