2019-05-24 18:04


IMAGINILE ZILEI: Cum au obligat polițiștii un ȘOFER să dea tricolorul jos

 |  21:41
IMAGINILE ZILEI: Cum au obligat polițiștii un ȘOFER să dea tricolorul jos

Un șofer care avea un steag atașat de mașină a fost oprit în trafic, luni, în zona Pieței Romane din București, și a fost obligat să dea jos tricolorul pe motiv că depășește gabaritul.

Polițistul, întrebat de șofer dacă a deranjat în trafic, a spus că ”probabil ați deranjat în trafic, așa am primit în stație, să vă opresc pe dumneavoastră”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-13

GALERIE MEDIA


TAGURI: sofer, steag, tricolor, masina, politist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
13 Aug 2018

Acel politist are o scuza. Nu gandeste. Daca a primit un ordin de la un cretin care nu-si iubeste Tara ci se lasa stipendiat de cleptomanii politici capabili sa-i dea foc numai sa fie ei absolviti de culpe si stapani pe proprietatile furate, el se executa. Vorba lui Pristanda: pupa-l in bot si papa-i tot! Dar tu nu ai Tara, mai loaza! Inainte de a fi calau in uniforma esti om, mai animalule, vorba tovarasului Iliescu cand l-a cunoscut pe Mazare, beiul de Madagascar! Esti o jigodie, bai militianule, nu meriti nici sa atingi steagul Romaniei! Sa pupi poala celui ce ti-a dat un astfel de ordin scelerat! Cam asta meriti, bai tablagiule.
VOR FI ARESTARI SPECTACULOASE
14 Aug 2018

DACA JUSTITIA FUNCTIONAZA NORMAL SAU CA INTR-UN STAT DE DREPT. https://www.curentul.info/actualitate/fosta-avocata-a-lui-dragnea-si-cioaca-ne-asteptam-la-zeci-de-arestari-de-jandarmi-a-prefectului-capitalei-si-a-inaltilor-functionari-pentru-tentativa-de-omor/#comment-5222
JAPITZA NAZISTA NEGRU
15 Aug 2018

Legile romaniei trebuie respectate bai nazist nebun Daca a spus ca a depasit gabaritul ,bai onanie dementa trebuie sa l dea jos ca sa nu omoare alti participanti la trafic bai loaza Poate crapi ca prea ti s au aprins creierii bai puslama nenorocita SIKTIR !
Random imageUltimele stiri


STARBAG