2020-04-06 20:39

IMAGINILE ZILEI: Inconștiență la volan....depășire periculoasă în curbă

 |  16:32
IMAGINILE ZILEI: Inconștiență la volan....depășire periculoasă în curbă

Inconştienţă la volan! Un şofer a fost filmat intrând în depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, făra vizibilitate. Din sens opus venea un alt autovehicul care circula regulamentar, iar acesta a avut prezenţă de spirit şi a evitat un impact care putea fi fatal, informează B1 TV.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt autovehicul. Pe înregistrare se observă cum un şofer inconştient intră în depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, fără niciun fel de vizibilitate. În acelaşi timp, din sens opus venea un alt autovehicul care circula regulamentar. Impactul a fost evitat pentru că șoferul mașinii care circula regulamentar a ieșit în afara carosabilului. 

Un alt șofer îi atrage atenția celui inconștient că l-a filmat, dar acesta îi răspunde: „Mi se fâlfâie de fimarea ta! (...) Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”. 

După ce a efectuat manevra periculoasă, conducătorul auto a încercat din nou să depăşească un camion care mergea în faţa lui, fără să se asigure că manevra poate fi efectuată în siguranţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine