2020-02-23 10:24

IMAGINILE ZILEI: Pățania unor tineri care au vrut să BEA BERE pe un garaj

 |  18:58
IMAGINILE ZILEI: Pățania unor tineri care au vrut să BEA BERE pe un garaj

Doi tineri din Botoşani au fost protagoniştii unei întâmplări desprinse parcă din filmele de comedie sau clipurile cu faze de râs care circulă pe internet. După ce s-au chinuit minute în şir să urce o bere pe un garaj s-au prăbuşit peste maşinile parcate în hohotele de râs ale trecătorilor.

Ieri la amiază doi tineri din municipiul Botoşani s-au gândit să bea o sticlă de bere la 2 litri în aer liber. Atunci le-a venit şi o idee năstruşnică, fiind probabil deja în stare de ebrietate, transmite Adevarul

Mai precis, s-au decis să bea berea pe un garaj din cartier. Unul dintre aceştia a reuşit să urce din prima pe garaj, căţărându-se pe cupola unui autoturism. Cel de-al doilea însă a solicitat ajutorul primului. Urcat tot pe cupola unui autoturism cel de-al doilea protagonist al întâmplării, după ce a urcat berea pe acoperiş s-a chinuit minute în şir să se caţere pe acoperiş.

 Nici măcar strădania prietenului de pahar nu l-a ajutat foarte mult. Din contră la un moment tânărul care nu reuşea să urce, într-o forţare de ultim moment se prăbuşeşte peste autoturismul parcat şi îl trage şi pe partenerul său direct peste cupola maşinii şi mai apoi pe asfalt. Întâmplarea a stârnit hohotele de râs ale trecătorilor care au şi filmat păţania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine