2020-07-07 10:23

IMAGINILE ZILEI: Un cortegiu funerar încurcă circulația pe CONTRASENS din...superstiție

 |  22:36
IMAGINILE ZILEI: Un cortegiu funerar încurcă circulația pe CONTRASENS din...superstiție

Imagini incredibile dintr-un cartier al Capitalei, un cortegiu funerar a fost surprins circulând pe contrasens. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare, iar internauţii au rămas surprinşi. Se pare că în zonă se află Cimitirul Izvorul Nou, iar pentru a nu ocoli, maşinile au circulat în sens invers.

În imagini se poate observa cum mai multe maşini, dar şi persoane merg în faţa şi spatele cortegiului funerar. Acţiunea se petrece în Cartierul Dristor, chiar lângă o gură de metrou, aproape de intersecţia bulevardelor Camil Ressu şi Mihai Bravu.

Cortegiul funerar a creat un ambuteiaj în zona cu pricina, zeci de mașini au rămas blocate în trafic din cauza șirului de mașini, dar şi a oameni prezenți pe contrasens.

"Puteau să o ia pe străzile din spate și ieșeau fix în fața cimitirului, nu să provoace haos. Mare ți-e grădina cu atâta prostie!" , este mesajul unei persoane. 

În drumul către cimitir, cortegiul ar fi putut merge printre străduţe pentru a ajunge mult mai rapid şi eficient, însă în ultimul timp acestea sunt greu de folosit din cauza maşinilor parcate. Iar, dacă mergeau pe sensul normal de mers, cortegiul era nevoit să întoarcă mortul din drum. Conform unei superstiţii acest lucru aduce ghinion. 

VEZI VIDEO AICI:

https://www.facebook.com/el.vladanos/videos/2761992253844320/


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz