2020-08-14 17:10

IMAGINILE ZILEI: Veveriță, DROGATĂ cu metamfetamină

 |  22:04
IMAGINILE ZILEI: Veveriță, DROGATĂ cu metamfetamină

Poliţia din statul american Alabama a făcut o descoperire neobişnuită în timpul unei percheziţii într-un apartament: o veveriţă dopată cu metamfetamină.

Potrivit biroului șerifului din comitatul Limestone, locatarul apartamentului a vrut să se asigure că “veveriţa de atac”, ţinută într-o cuşcă, rămâne suficient de agresivă, a scris ziarul local The News Courier.

Droguri şi muniţii au fost confiscate de ofiţerii de poliţie în timpul percheziţiei.

Legile din Alabama interzic posesia de animale sălbatice, iar veveriţa a fost eliberată în sălbăticie, la recomandările ofiţerilor de protecţie a mediului, informează Agerpres.

“A fugit în pădure şi nu a atacat poliţiştii care au eliberat-o”, a dat asigurări biroul şerifului pe pagina sa de Facebook.

Ulterior anunțului făcut de poliție, Mickey Paulk, 35 de ani, a postat pe Facebook un video în care neagă acuzațiile care i se aduc, însă spune despre animal că este “un nenorocit”.

“Au spus că este o veveriță antrenată să atace și că era drogată. Nu se poate să-i dai amfetamină unei veverițe. Sunt sigur că ar muri. Sunt aproape sigur, dar nu am încercat niciodată”, spune bărbatul, care mângâie o veveriță.

Paulk continuă: “Sper să nu aflu că era pe meth. Nu cred că-i place chestia aia. Veverița este în siguranță. Dar este un nenorocit, nu e nicio îndoială”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Tăriceanu nu RENUNȚĂ! Anunț de ultimă oră privind candidatura la PREZIDENȚIALE

PSD-ALDE vor comisie de ANCHETĂ privind FRAUDAREA alegerilor

ULTIMA ORĂ: Trei importanți lideri PSD și-au anunțat CANDIDATURA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz