2020-08-12 01:09

IMAGINILE ZILEI: Viorica Dăncilă joacă ping-pong în studioul TVR

 |  23:24
IMAGINILE ZILEI: Viorica Dăncilă joacă ping-pong în studioul TVR

Invitată miercuri la TVR, premierul Viorica Dăncilă a jucat o mini-partidă de ping-pong cu realizatorul emisiunii. Candidatul PSD şi-a dovedit pe alocuri talentul la ping-pong, sport pe care spune că îl practica odată destul de des, însă de vreme bună nu mai are timpul de altădată.

Întrebată dacă ping-pongul e o pasiune şi dacă e campioană când joacă cu prietenii, Dăncilă a răspuns modest că joacă doar din relaxare, de multe ori acasă unde are şi amenajată o masă, împreună cu soţul şi fiul său.

Nu este prima oară când Dăncilă și-a arătat talentul de sportivă. Aceasta a făcut o partidă de tensi de masă și la inaugurarea noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Isaccea al Gărzii de Coastă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANCA TUDOR
17 Oct 2019

Ce-am fi zis noi oare, sărmană naţiune buimacă, dacă o vedeam jucând ŞAH? Nu că nu aş aprecia ping-pong-ul (şi pentru a practica acest sport e nevoie de dexteritate, etc), însă TVR-ul nostru drag, mă mir că nu s-a gândit să-l pună pe acest prezentatoruţ, (eventual având încă un invitat permanent pe măsura invitatei speciale, de exemplu pe dizidentul Dinescu), sa joace toţi trei Şotron, Omul Negru N-a venit sau CORDA!
14 MILL DE RO'
17 Oct 2019

Draga Anca aceasta doamna pe nume Viorica Dancila reprezinta clar clasa de vârf a intelectualități românești.Iar postul national TVR-1 este vocea si imaginea intelectualilor romani. Cu TVr1 am făcut o REVOLUȚIE. Cu TVr-1 am distrus, vândut si alungat milioane de romani peste hotar. Ce este mai frumos decât atât ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz