2020-08-04 14:59

INCREDIBIL: Motivul pentru care a fost AMENDAT un jucător de baschet la protestul ȘÎEU

 |  22:41
INCREDIBIL: Motivul pentru care a fost AMENDAT un jucător de baschet la protestul ȘÎEU

Un jucător de baschet din România s-a ales cu o amendă după protestul #șîeu. Este vorba de Wilhelm Brosser, baschetbalist legitimat la CSU Sibiu, care a fost preluat de un echipaj de Poliție în timpul protestului #șîeu din Sibiu.

Brosser spune că însoțit de câțiva prieteni, dar împreună cu mulți alți sibieni, au luat parte la protestul #șîeu – ”România vrea autostrăzi”.

”Am protestat pașnic, nu am înjurat, nu am instigat, toată lumea din jur protesta împreună cu noi, nu a fost niciun fel de problemă. Până a venit un echipaj de poliție, care nici măcar nu s-a legitimat, și ne-au spus că trebuie să mergem cu ei la secție”, a declarat, pentru turnulsfatului.ro, baschetbalistul sibian.

Wilhelm Brosser se afla în zona sensului giratoriu de pe bulevardul Mihai Viteazu în momentul protestului. 

El spune că nu-și poate justifica gestul polițiștilor întrucât și ceilalți participanți la trafic protestau. 

”Din tot orașul acesta, unde au protestat mii de oameni, tocmai pe mine m-au găsit?!”, a mai spus Brosser.

Ulterior, jucătorul de baschet a precizat că ar fi fost oprit să protesteze și chemat la sediul Poliției Rutiere pentru că, în timpul manifestării, s-ar fi oprit la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni.

”Motivul pentru care l-a adus pe unul din noi aici a fost că staționa la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni, în condițiile în care toată lumea era oprită pe acolo și așa mai departe. În plus, chiar și președintele a spus că îi susține pe protestatarii #șîeu…”, a arătat Wilhelm Brosser.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au transmis că nu doar baschetbalistul a fost amendat, ci și alți doi tineri, motivul fiind că aceștia au blocat circulația în afara perioadei anunțată de protest.

”Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, domiciliați în București, Avrig și Bungard au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare a 435 de lei și 2 puncte de penalizare fiecare după ce, la orele 15.20 și 15.25, au oprit voluntar autovehiculele pe partea carosabilă în intersecția sens giratoriu Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz