2019-07-18 02:15

INCREDIBIL: Pe ce a CHELTUIT Guvernul 16.000 de euro la finalul anului

 |  23:36
INCREDIBIL: Pe ce a CHELTUIT Guvernul 16.000 de euro la finalul anului

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a achiziţionat, la sfârşitul lunii noiembrie, din bani publici, 100 de agende în valoare de 750 de lei fiecare, potrivit portalului de achiziţii publice. Obiectele de papetărie sunt personalizate, din piele naturală de viţel şi au pe copertă sigla Guvernului României.

Potrivit portalului de achiziţii publice, Guvernul României a achiziţionat la sfârşitul lunii noiembrie, prin Secretariatul General, 100 de agende personalizate, fiecare în valoare de 750 de lei. În total, investiţia Executivului în obiectele de papetărie se ridică la 75.000 de lei, mai exact 16.000 de euro. 

„Agenda din piele naturala - multifunctionala - personalizata. Coperta: • Exterior din piele naturala regenerata de vitel nappa de culoare bordo. Pe fata copertei se va realiza cu timbru sec, in partea superioara centrat sigla Guvernului Romaniei iar in partea inferioara “Guvernul Romaniei”, conform ghidului de identitate vizuala. • Interior din captusala material textil cu diverse forme geometrice realizate direct in tesatura”, sunt doar câteva dintre elementele distinctive prin care se remarcă agendele Guvernului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray