2019-10-23 00:58

INEDIT: Culoarea roșie de la SEMAFOR transformată în ... INIMIOARĂ

 |  20:36
INEDIT: Culoarea roșie de la SEMAFOR transformată în ... INIMIOARĂ

Autoritățile din Buzău s-au gândit să marcheze luna februarie, considerată luna iubirii, dar și 8 martie într-un mod inedit. Astfel, începând de miercuri, culoarea roșie a semafoarelor din municipiul Buzău va lumina sub formă de inimioare. Pentru a realiza această schimbare, s-a început de marți montarea unui carton sub formă de inimioară între lentila semaforului și carcasă.

”Primăria municipiului Buzău oferă un cadou inedit în luna iubirii, deoarece dragostea are prioritate în această perioadă. De mâine, zeci de inimioare vor clipi la culoarea roșie a semaforului în intersecțiile de pe Bulevardul Unirii și în celelalte intersecții importante din oraș. Şoferii şi trecătorii sunt rugați, dincolo de îndemnul la iubire lansat de municipalitate, să nu treacă cu vederea semnificația de bază a culorii roșii a semaforului”, a declarat viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, scrie Libertatea.

Acesta a mai afirmat că semafoarele vor rămâne decorate astfel până în data de 8 martie, când este sărbătorită Ziua Femeii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

LEVST.
13 Feb 2018

Astia trebuie arestati pentru ca pun in pericol siguranta publica doar pentru un moft...Este practic de neimaginat ca "conducatorii" unei comunitati sa actioneze in asa maniera, trebuie imediat suspendati din functii si -in parallel(poate scapa -astfel - de puscarie) , evaluati psihologic...
LEVST.
13 Feb 2018

Si probabil, pe 8 Martie, vor schimba inimioara cu o pasarica, batand , marunt, din buze...
LEVST.
13 Feb 2018

situatia este parte din catalogul invataturilor anti-vaccinat, daca asa decid parintii comunitatii, da-o dracului de lege rutiera, care este -si char daca este-si internationala, noi o schimbam pentru ca asa" vrea muschii nostri, pentru "ca putem"...La tampenii de acest gen, docila, dragnea sau iohanis, nu se sesizeaza?
LEVST.
13 Feb 2018

Chestiile aste-deloc unice sau restranse , ca numar- impun idea ca Romania traieste o stare de nebunie colectiva, nemaintalnita pe mapamond...
@LEVST...
13 Feb 2018

ARESTĂRI, REEDUCĂRI, SUSPENDĂRI, EVALUĂRI PSIHO...CE DRACU AI BĂ?! DU-TE ȘI TE-MPUȘCĂ! Te-au lăsat nervii, de-atâta SPIONITĂ! Ești P A R A L L E L...VB, TA :)))
LEVST.
13 Feb 2018

ca sa fiu mai explicit,pe aceasta pagina (si nu numai) intotdeauna se produc cativa indivizi(sau 1 sau 2, dar care joaca m.multe roluri), cu serioasa instabilitate mentala, deobicei ei ataca o persoana, nefiind in stare sa faca o analiza a articolului, iar aceasta, osciland intre extreme, fie pleznind de o marlanie si mitocanie egala cu suma provenita -si concentrata- de la toate neamurile, din toate partile, iar la cealalalta extrema, sunt profund plictisitori, datorita stupiditatii evidente...Recomandarea mea este aceiasi," behaitul si pe la alte mese"...
@LEVST...
13 Feb 2018

Te crezi și psiholog? Instabilă era mă-ta, și OBOSITĂ RĂU când te-a conceput! Zici că tu ai făcut o analiză la articol? Glumețule! Ai aberat DOAR :)))
LEVST.
13 Feb 2018

QED!Altfel:"Hai siktir excrement fermentat si superamputzit, vomitat de ma-ta pe gura, mai behaie si pe sub alte mese!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray