2020-04-08 15:38

ÎNȘELĂTORIE pe Internet: Medicamentul care promite VINDECAREA infectării cu coronavirus

 |  20:31
ÎNȘELĂTORIE pe Internet: Medicamentul care promite VINDECAREA infectării cu coronavirus

Mare atentie, nu vă lăsați înșelați în această perioadă de cei care vă promit leacuri pentru coronavirus. Un medic a postat pe Facebook că vinde un așa-zis medicament minune care ar reduce semnificativ și chiar vindeca de tot noul coronavirus în doar cinci zile. Pretinsul leac costă doar 50 de lei.

„Am elaborat formula pentru Picaturi homeopate pentru gripa corona” - exact așa începea anunțul postat pe o rețea de socializare de un pretins medic, iar din restul mesajului reiese că acesta ar fi descoperit un medicament minune care ar vindeca boala determinată de coronavirusul, conform Digi24.

Pentru că mulți dintre oamenii care au văzut postarea l-au acuzat pe așa zisul medic că leacul este fals, el a contraatacat în comentarii, spunând că are un cabinet cu toate avizele necesare, inclusiv de la Ministerul Sănătății.

Numai că medicamentul miraculos, ar avea nevoie el însuși de un miracol ca să funcționeze.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie: „Acest medicament minune era promovat de un medic, nu știu cu ce se ocupă, cică ar fi chirug, eu sper că este o eroare, și Colegiul Medicilor ar trebui să aibă o atitudine. El poate să fie general, sau un efect placebo sau nutrițional, dar nu are legătură cu infecția cu coronavirus și dacă se utilizează chestiunea aceasta inclusiv pe ambalajele unor produse este o șarlatanie. Un medicament probabil vom avea în câteva luni, un vaccin eficient într-un an, un an și jumătate.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine